Wil je met coaching aan de slag met je loopbaan,
een vaardigheid of het team?
Wat wil jij ontwikkelen? Laten we het bespreken. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, Yvonne

PLAN EEN KENNISMAKING

Met vertrouwen en plezier aan het werk. Dat is wat je wil, toch?

Met vertrouwen en plezier naar je werk en aan het werk. Waarbij je jezelf bent: effectief in je eigen stijl.

Expertyz biedt je de volgende coachtrajecten:

Loopbaancoaching

Met loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat jou motiveert en blij maakt in werk. Wat wil ik echt? is een vraag die we niet uit de weggaan. Wie weet brengt die vraag ook jou waar je zijn wil.

Performance coaching

Performance coaching is er op gericht je werk makkelijker te maken. Voor jezelf opkomen, helder communiceren, grenzen stellen, assertiviteit, presenteren zijn onder meer coachvragen waar je je in kunt ontwikkelen.

Coaching Intensief aan Zee

Past het bij je om in korte tijd intensief aan je ontwikkeling te werken? Dan is Coaching Intensief aan Zee iets voor jou. In 2 dagen ga je op locatie met jouw coachvraag aan de slag. In een combinatie van coachgesprekken, opdrachten, ontspanning en alleen-tijd zet je met aandacht de stappen in ontwikkeling die jij wilt. Geheel verzorgd, inclusief 2 overnachtingen.

Teamcoaching

Soms loopt de communicatie en samenwerking binnen een team niet zoals gewenst. Of er zijn nieuwe teamleden en je wilt ze helpen elkaars werkstijl te leren kennen. Daarvoor is teamcoaching geschikt. Ook met inzet van het persoonlijkheids-instrument Lumina Spark of MBTI.

Werkwijze in Coaching

 • Wanneer je contact opneemt, zullen we telefonisch de coachvraag bespreken om te bepalen of ik er bij kan helpen.
 • We plannen een kennismakingsafspraak online of face-to-face en bij een wederzijdse klik maak ik een voorstel.
 • De coachingsessies worden in onderling overleg ingepland en kunnen plaatsvinden op mijn locatie bij Stories in Haarlem, online, tijdens een wandeling in Haarlem en omgeving of bij jouw werklocatie.
 • Een individueel loopbaan of performance coachtraject bestaat gebruikelijk uit 4 a 5 coachingsessies van 1,5 uur met een tussenperiode van gemiddeld 3 weken. Circa 3 maanden na de laatste sessie plannen we een opvolgsessie om te bespreken hoe het gaat.
 • In teamcoaching werken we met minimaal 3 (losse) dagdelen. De sessies kunnen plaatsvinden op locatie van opdrachtgever of op een externe locatie.
Yvonne van der Ziel op coachlocatie Stories in Haarlem

Het gezicht achter Expertyz

Yvonne van der Ziel van Expertyz Coaching en Training

Ik ben Yvonne van der Ziel. In 2009 ben ik mijn bedrijf gestart in coaching en training. In de eerste jaren gaf ik veel communicatietrainingen en de laatste jaren werk ik vooral als coach. Het is leuk om te merken hoe je daar ook zelf in ontwikkelt en je aandachtsgebieden verlegt.

Zoals je op de foto kunt zien, ben ik graag buiten. Ook met klanten. Voor wie wil zet ik wandelend coachen in en doen we opdrachten met teams in de buitenlucht. Heel trots ben ik op het 2-daagse programma Coaching aan Zee. Niet alleen klanten komen heel blij terug van die 2 dagen, ik ook.

Wil je meer lezen over mij en wat mij beweegt, lees dan hier verder.

Contact

+31 6 18 87 45 19

Voor meer informatie over een coachtraject en een vrijblijvende kennismaking, bel direct of vul je gegevens is en dan nemen wij contact op.


PLAN EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

  Ter Inspiratie

  Regelmatig schrijf ik blogs en posts om een beeld te geven van hoe ik werk en wat mij bezighoudt. Dus hopelijk brengt het je inspiratie en handvatten om al aan de slag te gaan met jezelf, je loopbaan, een team en ontwikkeling. Als je het leuk vindt, kun je mij volgen via social media.

  4 loopbaanvragen om zelf je koers mee te bepalen

  Share the Post: Related Posts Join Our Newsletter

  Boost je zelfvertrouwen: vertrouw in je eigen kracht!

  Zelfvertrouwen, heb jij er genoeg van? Het zou soms handig zijn als je het als een parfum over jezelf heen zou kunnen sprayen, toch? Op zo’n moment dat je denkt; nu heb ik het nodig om voor mezelf op te komen, om die persoon aan te spreken of mezelf goed te presenteren. Eén spray van […]

  De carrièrecoach: 6 vragen over de loopbaan coach beantwoord

  Misschien heb je er al eens van gehoord: de loopbaan of carrièrecoach. Het woord zegt het al: deze coach begeleidt je op carrièregebied. En dat kan in veel situaties handig zijn. Bijvoorbeeld als je niet weet welk beroep bij je past. Of als je een volgende stap wilt zetten, maar nog niet weet welke. Maar […]

  Wat geeft jouw dag een gouden randje?

  Natuur Wat laat je hart sneller kloppen? Waar kom je graag je bed voor uit? Een oud-collega, destijds werkzaam in recruitment, stelde graag de mooie vraag: wat geeft jouw dag een gouden randje?  Een vraag om er achter te komen wat je inspireert en wat je motiveert. Wat laat je stralen, wat maakt je enthousiast […]