Loopbaancoaching

"Als jij op zoek durft te gaan naar wat je echt wil in je loopbaan, dan ben je bij mij op het juiste adres. Die uitdaging ga ik graag met je aan."

gratis

Kennismaken

4 tot 6

Sessies

loopbaan

Focus

Haarlem

locatie

kan snel

start

Met vertrouwen en plezier aan het werk

Dat is wat je wil, maar af en toe lijkt het ver te zoeken. Is het je functie, zijn het je werkzaamheden, je rol binnen het bedrijf en het team of de afstemming met prive? Je weet nog niet exact wat je anders wil of hoe je daar gaat komen. Wel dat het tijd is om je loopbaan / carrière met loopbaancoaching onder de loep te nemen. 

Wie ben jij?

is een vraag die je zeker zal krijgen als wij in gesprek gaan met elkaar. Loopbaancoaching biedt je een persoonlijke en individuele manier om aan je ontwikkeling te werken. 

Wat is er nodig?

Wat is het resultaat?

Wat exact het resultaat zal zijn, kan ik niet voorspellen. Ga je voor die nieuwe baan of blijf je in je huidige: die keus is aan jou. Helderheid in wie jij bent, wat je kunt, wat je belangrijk vindt, wat je echt wil en wat je doelen zijn voor de toekomst behoren tot het resultaat dat er kan zijn.

Een coach laat je nadenken waarom je bepaald gedrag laat zien en hoe dat je helpt of juist belemmert in het bereiken van je doelen. Het gaat volledig om jou, dus je bent zelf voor de volle 100% verantwoordelijk voor het resultaat.  

4 loopbaanvragen; om jezelf te stellen - Expertyz Coaching en Training

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Wat anderen zeggen

Ben je bereid bij jezelf stil te staan en in beweging te komen?

Op zoek naar meer?

Dan past de inzet van een persoonlijkheidsprofiel en/of een 2-daags intensief programma wellicht bij jou:

Inzet van persoonlijksheidsvragenlijst

Extra inzicht in jezelf

Vind je het fijn om voor extra inzicht in jezelf een persoonlijkheidsvragenlijst te gebruiken? Dat kan! In het traject kunnen we gebruik maken van MBTI of Lumina Spark als hulpmiddel om je sterke punten, innerlijke drijfveren, kwaliteiten, een blinde vlek en je ontwikkelpunten helder te krijgen.

Meer inzicht in jezelf

De vragenlijst vul je online ter voorbereiding in en in een coachsessie gaan we dieper op de uitkomsten in. Om samen met alle antwoorden die je zelf hebt, de volgende stap in je loopbaan / carriere vorm te geven.
meer info

Loopbaancoaching intensief aan zee

Intensief in korte tijd aan de slag met je loopbaan?

Past het bij je om in korte tijd intensief met jezelf aan de slag te gaan, waarbij je jezelf even helemaal afsluit van je bekende omgeving? Dan is het programma coaching intensief aan zee een idee voor je.

Werk maken van jezelf en je loopbaan

In 2 dagen intensief aan de slag met je loopbaan. Incl. 2 overnachtingen.
Ja, hier wil ik meer over lezen