Loopbaancoaching

Ben je bereid stil te staan bij jezelf en in beweging te komen? 

Als professional van nu wordt er veel van je gevraagd. Waarschijnlijk heb je zelf ook een behoorlijk wensenpakket voor je (toekomstige) werkgever. Soms lijken ze niet (meer) te matchen. Je weet niet goed welke richting je op wil. Ben je bereid daar bij stil te staan en in beweging te komen? Neem met loopbaancoaching jezelf en je loopbaan onder de loep. 

Wie ben jij?

is een vraag die je zeker zal krijgen als wij door middel van loopbaancoaching in gesprek gaan met elkaar. Het biedt een persoonlijke en individuele manier om aan je ontwikkeling te werken. Weten wat je wil, wat je belangrijk vindt, wat je talenten zijn, wat je doelen zijn en natuurlijk weten hoe je daar mee om wilt gaan.  Een coach laat je nadenken waarom je bepaald gedrag laat zien en hoe dat je helpt of juist belemmert in het bereiken van je doelen. Het gaat volledig om jou, dus je bent zelf voor de volle 100% verantwoordelijk voor het resultaat.  

Loopbaancoaching begint met een intakegesprek waarin we je coachvraag, het gewenste resultaat en wederzijdse verwachtingen bespreken. Na het opstellen van het plan van aanpak voor je specifieke loopbaan/ carrière vraag gaan we aan de slag in een traject dat gemiddeld 6 sessies duurt. 

Zet je jezelf en je loopbaan op scherp met loopbaancoaching. 

Nb. lees mijn blog Mijn 5 tips om jezelf te zijn in een sollicitatie, presentatie of pitch om alvast een idee te krijgen van mijn werkstijl.