Met vertrouwen en plezier naar je werk.

Af en toe lijkt dat ver te zoeken. Je weet niet precies wat het is, maar hoe het nu gaat op je werk, maakt je niet gelukkig. Is het je functie, zijn het je werkzaamheden, je rol binnen het team of de afstemming met prive? Zelf weet je niet exact wat je anders wil of hoe je daar gaat komen.  Dat je het anders wil nu; dat weet je wel! Je besteed er immers een heleboel uren van je week aan. 

Wie ben jij?

In een loopbaancoach traject maken we je motivatie voor een baan helder.

  • Wie ben ik.
  • Wat wil ik.
  • Wat kan ik.

zijn vragen waar we mee werken. Je motivatie, talenten, sterkten en te verbeteren competenties brengen we in kaart. Weten wat je wil, wat je belangrijk vindt, wat je motiveert, wat je doelen zijn voor de toekomst en natuurlijk weten hoe je daar mee om wilt gaan, is het resultaat wat je wil boeken.

Als jij op zoek durft te gaan naar wat je echt wil, ben je bij mij op het juiste adres.

Die uitdaging ga ik graag met je aan.

Inzicht in jezelf

In het loopbaantraject zetten we de Lumina Spark profielschets in. Wij gebruiken die als input voor het starten van een betekenisvolle dialoog over jezelf. Lumina Spark helpt om je sterkte punten, innerlijke drijfveren, kwaliteiten, een blinde vlek en je ontwikkelpunten helder te krijgen. Om samen met alle antwoorden die je zelf hebt, de volgende stap in je loopbaan /carriere vorm te geven.

Solliciteren

Ben je er uit wat je wil en wil je hulp bij het solliciteren?  Hoe je jezelf presenteert aan een nieuwe werkgever met je cv, motivatiebrief en in een sollicitatiegesprek kan tevens onderdeel zijn van het traject.

Ben je bereid bij jezelf stil te staan en in beweging te komen? Neem met loopbaancoaching jezelf en je loopbaan onder de loep.

Het coachtraject kan op 2 manieren plaatsvinden: met 2 dagen Coaching Intensief aan Zee of in een coachtraject van 4 maanden. Ik licht ze je graag persoonlijk toe zodat je het traject kiest dat het best bij jou past.

Zet nu je eerste stap en plan een (online) kennismakingsafspraak.