Als professional van nu wordt er veel van je gevraagd. Waarschijnlijk heb je zelf ook een behoorlijk wensenpakket voor je (toekomstige) werkgever. Soms lijken ze niet (meer) te matchen. Je weet niet goed welke richting je op wil. Ben je bereid daar bij stil te staan en in beweging te komen? Neem met loopbaancoaching jezelf en je loopbaan onder de loep.

Wie ben jij?

is een vraag die je zeker zal krijgen als wij door middel van loopbaancoaching in gesprek gaan met elkaar. Weten wat je wil, wat je belangrijk vindt, wat je motiveert, wat je talenten zijn, wat je doelen zijn en natuurlijk weten hoe je daar mee om wilt gaan zijn vragen die je beantwoordt.

In een loopbaantraject zetten we de Lumina Spark profielschets in. Wij gebruiken die als input voor het starten van een betekenisvolle dialoog over jezelf. Lumina Spark helpt om je sterkte punten, innerlijke drijfveren, kwaliteiten, een blinde vlek en je ontwikkelpunten helder te krijgen. Om samen met alle antwoorden die je zelf hebt, de volgende stap in je loopbaan /carriere vorm te geven.

Het coachtraject kan op 2 manieren plaatsvinden: met 2 dagen Coaching Intensief aan Zee of in een coachtraject van 4 maanden. Ik licht ze je graag persoonlijk toe zodat je het traject kiest dat het best bij jou past.

Zet nu je eerste stap en plan een (telefonische) kennismakingsafspraak.