Lumina Spark

Team- en persoonlijke ontwikkeling met

Lumina Spark

Lumina Spark staat garant voor een interactieve en leuke ervaring op maat in organisatie en teamontwikkeling. Wellicht nog iets minder bekend binnen HR Nederland en des te interessanter om mee kennis te maken.

Het beste van Jung en de Big five gecombineerd in een heldere persoonlijkheidsmeting als startpunt van een organisatie en teamtraject. Met behulp van de Lumina Profielschets verken je je eigen gedrag en persoonlijkheid en dat van je collega’s.

Wat maakt Lumina Spark bijzonder als persoonlijkheidsinstrument?

  1. Met de vragenlijst worden 3 soorten gedrag gemeten: hoe je je van nature gedraagt (instinctief), bij een normale belasting (dagelijks) en onder hoge druk (overbelast).
  2. De paradox in gedrag die mogelijk is: je kunt bijvoorbeeld zowel introverte en extraverte eigenschappen hebben.
  3. De Lumina App: een handige en praktische tool om gedragsvoorkeuren onderling binnen een team of organisatie met elkaar te vergelijken. Daarnaast kun je op de app met een paar korte vragen al een eerste indruk van Lumina Spark krijgen. Te vinden in de App Store onder Lumina Splash.
Ja, ik wil meer weten over Lumina Spark
De Lumina Splash

Binnen een kleurrijk kader krijg je meer inzicht in jezelf, je collega’s en de teams in zijn geheel.

 

In deze splash worden de 24 eigenschappen en 8 aspecten zichtbaar die zijn gemeten in de online vragenlijst die je invult.

Een persoonlijkheidsmeting

Lumina Spark is een persoonlijkheidsmeting gebaseerd op het beste van de Big Five en Jung. Het meet je voorkeursgedrag aan de hand van eigenschappen.

 

In de persoonlijke profielschets die je ontvangt, staan je kwaliteiten en mogelijke aandachtspunten.