Team en persoonlijke ontwikkeling met Lumina Spark

Lumina Spark staat garant voor een interactieve en leuke ervaring op maat in organisatie en teamontwikkeling. Binnen een kleurrijk kader krijg je meer inzicht in jezelf, je collega’s en de teams in zijn geheel. Wellicht nog iets minder bekend binnen HR Nederland en des te interessanter om mee kennis te maken.

Wat brengt Lumina Spark je?

Het beste van Jung en de Big five gecombineerd in een heldere persoonlijkheidsmeting als startpunt van een organisatie en teamtraject. Met behulp van de Lumina Profielschets verken je je eigen gedrag en persoonlijkheid en dat van je collega’s. In de persoonlijke profielschets die je ontvangt, staan je kwaliteiten en mogelijke aandachtspunten. Lumina Spark meet je voorkeursgedrag aan de hand van 24 eigenschappen en 8 aspecten gemeten in de online vragenlijst die je invult. 

Wat maakt Lumina Spark bijzonder als persoonlijkheidsinstrument?

  1. Met de vragenlijst worden 3 soorten gedrag gemeten: hoe je je van nature gedraagt (instinctief), bij een normale belasting (dagelijks) en onder hoge druk (overbelast).
  2. De paradox in gedrag die mogelijk is: je kunt bijvoorbeeld zowel introverte en extraverte eigenschappen hebben.
  3. De Lumina App: een handige en praktische tool om gedragsvoorkeuren onderling binnen een team of organisatie met elkaar te vergelijken. Daarnaast kun je op de app met een paar korte vragen al een eerste indruk van Lumina Spark krijgen. Te vinden in de App Store onder Lumina Splash.

Team-building

interactieve sessies

Gedrag

Gedrag direct inzichtelijk en bespreekbaar

Persoonlijk

Het rapport geeft je persoonlijke inzichten

Opvolging

De app houdt het "levend" tussen en na de sessies