Lumina

vooruit in team en persoonlijke ontwikkeling

Teamontwikkeling met

Lumina Spark

Lumina Spark staat garant voor een interactieve en leuke ervaring op maat in teamontwikkeling . Met behulp van de Lumina Profielschets verken je je eigen gedrag en persoonlijkheid en dat van je  collega’s. Bij Lumina Spark is de meting het vertrekpunt om duurzame gedragsverandering te bereiken.

Wat maakt Lumina Spark bijzonder als persoonlijkheidsinstrument?

  1. Met de vragenlijst worden 3 soorten gedrag gemeten: hoe je je van nature gedraagt (instinctief), bij een normale belasting (dagelijks) en onder hoge druk (overbelast).
  2. De paradox in gedrag die mogelijk is: je kunt bijvoorbeeld zowel introverte en extraverte eigenschappen hebben.
  3. De Lumina App: een handige en praktische tool om gedragsvoorkeuren onderling binnen een team of organisatie met elkaar te vergelijken. Daarnaast kun je op de app met een paar korte vragen al een eerste indruk van Lumina Spark krijgen. Te vinden in de App Store onder Lumina Splash.
Ja, ik wil Meer Weten over Lumina spark
De Lumina Splash

Binnen een kleurrijk kader krijg je meer inzicht in jezelf, je collega’s en het team in zijn geheel.

 

In deze splash worden de 24 eigenschappen en 8 aspecten zichtbaar die zijn gemeten in de online vragenlijst die je invult.

Een persoonlijkheidsmeting

Lumina Spark is een persoonlijkheidsmeting gebaseerd op het beste van de Big Five en Jung. Het meet je voorkeursgedrag aan de hand van eigenschappen.

 

In de persoonlijke profielschets die je ontvangt, staan je kwaliteiten en mogelijke aandachtspunten.