Over EXPERTYZ

vooruit in team en persoonlijke ontwikkeling

EXPERTYZ ben ik
en wie ben jij? 

Het gezicht achter EXPERTYZ Coaching en Training is Yvonne van der Ziel. 

EXPERTYZ ben ik. Ik heb al een paar keer mijn hart gevolgd en dat heeft heel goed voor mij uitgepakt. Het heeft er voor gezorgd dat ik ben waar ik nu ben en doe wat ik wil doen. Waarbij ook ik steeds een stap vooruit zet in team en persoonlijke ontwikkeling. 

Effectief in je eigen stijl. Effectieve communicatie begint bij jezelf. Je hebt invloed op hoe anderen je zien, horen en ervaren. Het begint er mee jezelf te kennen. Weten wat je drijft, wat je belangrijk vindt en wat je motiveert. Met je sterkten, talenten en ook je verbeterpunten en valkuilen. Met een gezonde dosis zelfreflectie en soms een spiegel die wordt voorgehouden. Letterlijk of bijvoorbeeld met een persoonlijkheidsinstrument zoals Lumina Spark of de MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) die we in teamcoaching inzetten.

Wat is mijn stijl? Persoonlijk, open, betrokken, direct en confronterend waar nodig. Een goede voorbereiding is voor mij het halve werk. Ik hou van organiseren en een doordachte aanpak. Ontwikkeling is mijn vakgebied, dat wil ik voor anderen en voor mijzelf.Hoe ben ik effectief in mijn eigen stijl? 
Ik ga graag met het team of met je persoonlijk aan de slag als je het anders WIL doen. Niet omdat je het anders MOET doen. Als je een stap vooruit wil en de motivatie er is om jezelf en/of het team een spiegel voor te houden. Dan kan ik niet wachten om de coachings of trainingsvraag samen op te pakken.

EXPERTYZ ben ik en wie ben jij? Ik hoor graag van je.