Effectief in je eigen stijl

Voor mij werkt de natuur in gaan heel motiverend en inspirerend.

Wat werkt effectief voor jou?

Het gezicht achter EXPERTYZ Coaching en Training is van Yvonne van der Ziel.

Effectief in je eigen stijl. Effectieve communicatie begint bij jezelf. Je hebt invloed op hoe anderen je zien, horen en ervaren. Het begint er mee jezelf te kennen. Weten wat je drijft, wat je belangrijk vindt en wat je motiveert. Met je sterkten, talenten en ook je verbeterpunten en valkuilen. Met een gezonde dosis zelfreflectie en soms een spiegel die wordt voorgehouden. Letterlijk of bijvoorbeeld met een persoonlijkheidsinstrument zoals Lumina Spark of de MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) die we bij organisatie ontwikkeling, individuele coaching en in teamcoaching inzetten. Je bent zelf degene die het verschil kan maken.

Wat is mijn stijl? Persoonlijk, open, betrokken, direct en confronterend waar nodig. Een goede voorbereiding is voor mij het halve werk. Ik hou van organiseren en een doordachte aanpak. Ontwikkeling is mijn vakgebied, dat wil ik voor anderen en voor mijzelf.

Hoe ben ik effectief in mijn eigen stijl? Ik ga graag in de organisatie met de teams of met je persoonlijk aan de slag als je het anders WIL doen. Niet omdat je het anders MOET doen. Als je een stap vooruit wil en de motivatie er is om jezelf en elkaar een spiegel voor te houden. Dan kan ik niet wachten om de ontwikkelingsvraag samen op te pakken. Dus bel 06-18874519 of stuur een bericht om de coachvraag te bespreken.