Het gezicht achter Expertyz Coaching en Training

Yvonne van der Ziel

Loopbaan, Performance
en Teamcoach

Ik ben Yvonne en ik ben in 2009 met mijn eigen bedrijf Expertyz coaching en training gestart. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Misschien is dit wel de reden waarom ik je graag coach bij verandering in je werk. omdat ik weet wat het je oplevert, als je je hart durft te volgen.

Veel coachvragen die ik krijg zijn werkgericht. We besteden heel veel uren aan werk dus daarin je gewenste resultaat behalen, daar draag ik graag aan bij. Mag je mij benaderen met een andere vraag? Natuurlijk! Mocht ik je zelf niet kunnen helpen, dan weet ik vast iemand in mijn netwerk. 

Naast de naam EXPERTYZ Coaching en Training gebruik ik de slogan “Effectief in je eigen stijl”. Dat is namelijk wat ik voor een ieder waar ik mee werk wens. Effectief zijn in je eigen stijl betekent dat je jezelf mag zijn. Jezelf kunnen zijn in je loopbaan, in hoe je jezelf presenteert, in hoe je communiceert, binnen een team werkt etc. Waarbij je weet wat je motiveert, wat je inspireert en wat jij belangrijk vindt. Jezelf kennen , ook wel persoonlijk leiderschap genoemd, om effectief jezelf te kunnen zijn en een ander te kunnen waarderen voor wie hij is.

Wat is mijn stijl? Persoonlijk, open, betrokken, direct en confronterend waar nodig. Ontwikkeling is mijn vakgebied, dat wil ik voor anderen en voor mijzelf. Ik wil blijven leren. Dat doe ik door met diverse opdrachtgevers te werken in commerciele en non-profitorganisaties, met inter/supervisie en door zelf ook te studeren en voor mij nieuwe methoden eigen te maken. Mezelf blijvend uitdagen.

Ik houd mij bezig met talenten en eigenschappen. In 1 eigenschap heb ik mij extra verdiept omdat ik vind dat die aandacht verdient. Dit is hoogsensitiviteit. Met inzicht, herkenning en erkenning van deze eigenschap kun je het beste uit jezelf halen. Of uit je medewerkers. 

Ik geloof erin dat je zelf degene bent, die het verschil kan maken. Ik ga graag in de organisatie met de teams of met je persoonlijk aan de slag als je het anders WIL doen. Niet omdat je het anders MOET doen. Als je een stap vooruit wil en de motivatie er is om jezelf en elkaar een spiegel voor te houden. Dan kan ik niet wachten om de ontwikkelingsvraag samen op te pakken. Dus bel 06-18874519 of stuur mij een bericht om de coachvraag te bespreken.

Graag tot binnenkort! Groet, Yvonne

Voor mij werkt de natuur in gaan heel inspirerend en motiverend. Ik kom altijd met ideeën of plannen terug.
Wat werkt voor jou?

Yvonne van der Ziel van Expertyz Coaching op haar werkplek @ Stories

Ben je nieuwsgierig naar mijn achtergrond? Check mijn Linked In profiel of neem contact op en vraag mij er zelf naar. 

Of lees de blog die Stories.space over mij heeft geschreven. 

Ik ben lid van de Nederlandse orde van beroepscoaches. Dit betekent onder meer dat ik werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode van de NOBCO en het bijbehorende klachtenreglement. 

Daarnaast maak ik gebruik van de Coachingmonitor ter evaluatie van individuele coachingstrajecten. 

Cochingmonitor