Effectief in je eigen stijl

Voor mij werkt de natuur in gaan heel motiverend en inspirerend.

Wat werkt effectief voor jou?

Het gezicht achter EXPERTYZ Coaching en Training is van Yvonne van der Ziel.

Effectief in je eigen stijl Naast de naam EXPERTYZ Coaching en Training gebruik ik de slogan “Effectief in je eigen stijl”. Dat is namelijk wat ik voor een ieder waar ik mee werk wens. Effectief zijn in je eigen stijl betekent dat je jezelf mag zijn. Jezelf kunnen zijn in je loopbaan, in hoe je jezelf presenteert, in hoe je communiceert, binnen een team werkt etc. Weten wat je motiveert, wat je inspireert en wat jij belangrijk vindt. Jezelf kennen om effectief jezelf te kunnen zijn en een ander te kunnen waarderen voor wie hij is.

Met een gezonde dosis zelfreflectie en soms een spiegel die wordt voorgehouden. Letterlijk of bijvoorbeeld met een persoonlijkheidsinstrument zoals Lumina Spark of de MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) die we bij organisatie ontwikkeling, individuele coaching en in teamcoaching inzetten. Je bent zelf degene die het verschil kan maken.

Wat is mijn stijl? Persoonlijk, open, betrokken, direct en confronterend waar nodig. Een goede voorbereiding is voor mij het halve werk. Ik hou van organiseren en een doordachte aanpak. Ontwikkeling is mijn vakgebied, dat wil ik voor anderen en voor mijzelf. Ik wil blijven leren. Dat doe ik door met diverse opdrachtgevers te werken in commerciele en non-profitorganisaties en door zelf ook te studeren en voor mij nieuwe methoden eigen te maken. Mezelf blijvend uitdagen.

Hoe ben ik effectief in mijn eigen stijl? Ik ga graag in de organisatie met de teams of met je persoonlijk aan de slag als je het anders WIL doen. Niet omdat je het anders MOET doen. Als je een stap vooruit wil en de motivatie er is om jezelf en elkaar een spiegel voor te houden. Dan kan ik niet wachten om de ontwikkelingsvraag samen op te pakken. Dus bel 06-18874519 of stuur mij een bericht om de coachvraag te bespreken.

Graag tot binnenkort! Groet, Yvonne